Opis stanowiska
nadzór nad procesami produkcyjnymi
Wymagania
- wykształcenie minimum średnie (mile widziana technologia żywności, mikrobiologia, chemia, biologia, ochrona środowiska lub pokrewne)
- doświadczenie w kontroli jakości branży spożywczej będzie dodatkowym atutem
- umiejętności obsługi komputera, pakietu MS Office
- umiejętności obsługi laboratoryjnego sprzętu pomiarowego
- gotowość do pracy zmianowej
- książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
Co oferujemy
- pracę w rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku
- stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę, atrakcyjne warunki wynagrodzenia
- możliwość awansu
- możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
- darmowy dojazd do i z pracy z kierunku Słupska i Główczyc
- dodatkowe benefity pracownicze, pakiet medyczny, pakiet socjalny, karta multisport, kafeteria MyBenefit